A+ A A-

Μεγαλειώδης η γιορτή μας

Κύριο Μεγαλειώδης η γιορτή μας

Η οικογένεια του Α.Ο. ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης, γιόρτασε το προηγούμενο Σάββατο (10/6) το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την άνοδο του αντρικού τμήματος στη Β’ ΕΠΣΑ.

Μία γιορτή που έμοιαζε από άλλες κατηγορίες. Η γιορτή ξεκίνησε με τον αγώνα μπαμπάδων ΜΠΥΡΑΪΚΟΣ vs ΚΟΨΙΔΪΑΙΚΟΣ και έπειτα έγινα οι βραβεύσεις όλων των αθλητών και του αντρικού τμήματος, από τους επίσημους προσκαλεσμένους.

Ακολουθεί ο λόγος που εκφώνησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βλάσης Ρηγόπουλος:

Αγαπητέ Δήμαρχε, Επίσημοι προσκεκλημένοι, Αγαπητοί γονείς, κυρίες και κύριοι.

Ο Σύλλογός μας, με μεράκι και αγάπη για το ποδόσφαιρο, με οργάνωση και προγραμματισμό με επιστημονική προσέγγιση, προσπαθεί και αναπτύσσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του. Γνωρίζετε ότι προτεραιότητα της Ακαδημίας μας είναι να υποστηρίξει τη σωστή, ψυχική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των αθλητών μας. Να προάγει τις παιδαγωγικές αξίες και την κοινωνικοποίηση τους, που είναι στόχοι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το σχολείο, τους γονείς και το κοινωνικό περιβάλλον.

Στόχος, μέσα από το παιχνίδι και τη προσπάθεια των παιδιών, είναι να εφαρμόζουν τις δεξιότητες που διδάσκονται και με τη βοήθειά μας και να διαχειρίζονται το όποιο αποτέλεσμα. Μέγιστη αξία για τα παιδιά είναι η χαρά του παιχνιδιού, γι’ αυτό και επιδιώκουμε μέσα από τη συμμετοχή και τη προσπάθεια, να νοιώσουν τη χαρά της ομαδικότητας, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να διαχειρίζονται και τη νίκη και την ήττα, αφού το αποτέλεσμα πάνω από όλα πρέπει να έχει διδακτικό-εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Επιδίωξη τόσο των προπονητών όσο και όλων των υπεύθυνων των Υποδομών του Συλλόγου μας, είναι οι αθλητές της ακαδημίας μας να ξεχωρίσουν για το ήθος την αξιοπρέπεια και τον τρόπο που αγωνίζονται.

Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά μετεγγράφεται αθλητής μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι το αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας. Ο Νίκος ο Ζούγρας είναι γεννημένος το 2003 είναι πολύ καλός μαθητής και αθλητής. Όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νεαρού αθλητή η Διοίκηση άμεσα αποφάσισε την μετακίνηση του σε αυτήν. Νίκο η οικογένεια της Λαύρας σου εύχεται κάθε επιτυχία να είσαι γερός και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Φιλοσοφία που διέπει το Σύλλογό μας είναι να στηριχθεί η ανδρική μας ομάδα από τα δικά μας παιδιά – παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας. Γνωρίζετε όλοι ότι στο Σύλλογο μας, οι αθλητές μας, γυμνάζονται σε ένα φιλικό, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Εκτός από έμπειρους, άρτια καταρτισμένους - πιστοποιημένους και ικανούς προπονητές ο Σύλλογός μας διαθέτει σε καθημερινή βάση φυσιοθεραπευτές και ιατρική κάλυψη με παρουσία γιατρού στο γήπεδο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και για την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους γονείς που μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας και που γίνατε συνοδοιπόροι μας σε όλες τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές μας.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι γιατί η οικογένεια της ΛΑΥΡΑΣ μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια.

Για την αντρική μας ομάδα:
Ξεκινήσαμε με μόλις επτά αθλητές που προήρχοντο από τα σπλάχνα της Λαύρας και δημιουργήσαμε μία ομάδα με ήθος, αγωνιστική ταυτότητα και πάθος για διάκριση. Η αγωνιστικότητα σας και η παρουσία γονέων-φιλάθλων από την εξέδρα -τους οποίους και ευχαριστούμε- συνετέλεσαν ώστε η ομάδα μας να φθάσει στην άνοδο στόχο που από την αρχή Διοίκηση προπονητές και παίκτες βάλαμε. Η άνοδος αυτή ήταν το αποτέλεσμα μίας συλλογικής προσπάθειας όλων μας. Δουλέψαμε σκληρά Διοίκηση προπονητικό και ιατρικό team παίκτες φροντιστές και καταφέραμε σε μια χρονιά να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β κατηγορία. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να σταθούμε με αξιώσεις στις απαιτήσεις τις επόμενης χρονιάς γι΄αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε εσάς και τους προπονητές μας.

Θα ήταν παράλειψη μου εάν δεν αναφερόμουν στην αγαστή συνεργασία μας με τον Γιώργο τον Καλιντέρη Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας τον οποίο και ευχαριστούμε όπως επίσης και όλες της υπηρεσίες του Δήμου που εμπλέκονται της φροντίδας του Σταδίου.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ. Τον Τεχνικό μας Διευθυντή και προπονητή κο Ψαρρό. Όλους τους προπονητές μας που επί καθημερινής βάσης έδωσαν τον καλλίτερο τους εαυτό. Τους φυσιοθεραπευτές μας Μαρία Κωνσταντουράκη Βαγγέλη Γεωργακόπουλο τον γιατρό μας Στράτο Μανουσάκη και όλους τους εφόρους-γονείς των τμημάτων μας που μετέφεραν δελτία, αθλητικό υλικό και ότι είναι απαραίτητο για την διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους χορηγούς της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017, για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας. Ελπίζουμε να τους έχουμε δίπλα μας και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την ΟΜΑΔΑ μας.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις:
ΑΦΟΙ ΡΟΥΠΑ
ΑΡΕΝΑ Α.Ε
ΗΙ PIZZA
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ – ΦΛΩΡΑΚΗ
ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ
ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΓΡΙΔΗ
και τις ΠΙΤΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 10:57
roupas.jpgpitesgiorgias.jpgkyriazis.jpgArena.jpgrenieris.pngGelsomino_new.jpgcca.jpgkoulouri_psiri.jpghipizza.jpgsantorinaiou.jpgmrpappas.png